Traditionele badkamers

Bij een mooie traditionele badkamer komen verschillende stijlvolle elementen bij elkaar. Accenten in tegelwerk, de juiste kraankeuze en natuurlijk een bad op pootjes. Al deze elementen komen in onze showroom op een juiste wijze tot hun recht. Ook beschikken we over handgevormde wandtegels, “oude witjes”, gecombineerd met getrommeld natuursteen op de vloer. Deze combinatie staat garant voor de ultieme klassieke uitstraling.

Design badkamers

De showrooms van Hummel in Haulerwijk en Assen zijn op het gebied van design badkamers uniek in Nederland. Nergens vindt u een mooiere en grotere collectie van topmerken tezamen. Niet alleen producten maar ook compleet uitgevoerde design badkamers met toonaangevende merken zijn te bewonderen in de showrooms van Hummel in Haulerwijk en Assen. ETICHETTA bianco, Marike, Rapsel, KOS, Vola, Dornbracht, Axor en vele andere merken worden gepresenteerd in een omgeving waar ze thuishoren.

Naast keukens heeft Hummel ook een uitgebreide collectie meubels, raamdecoratie en vloeren. Maak eens kennis met de collectie van Hummel Wonen. Wij helpen u graag bij het stylen van uw nieuwe badkamer.

Moderne badkamers

Bent u op zoek naar een moderne badkamer? Een moderne badkamer van Hummel Haulerwijk en Assen kenmerkt zich door strakke lijnen, hoogglans en accessoires. Uiteraard niet te veel accessoires, moderne badkamers zijn minimalistisch en strak. Veel rechte lijnen en scherpe hoeken, zodat het design overzichtelijk overkomt. Natuurlijk zijn de badkamers van alle gemakken voorzien. Of u nu liever een luxe regendouche wil of juist een heerlijke ligbad: bij ons bent u aan het juiste adres. Bekijk de fotoreportage hieronder en vindt de moderne badkamer die bij u past.

Tegels

Hummel heeft al meer dan 40 jaar ervaring met tegels. Van vloertegels tot wandtegels, voor elke soort tegel is Hummel dé expert. In Haulerwijk is Hummel als eerste begonnen met de verkoop van tegel- en steenstrips. De liefde en passie voor mooie tegels is dan ook diep geworteld. Doe alvast inspiratie op voor uw nieuwe keukentegels.