Badkamertegels

Badkamertegels

Hummel heeft al meer dan 40 jaar ervaring met tegels. Van vloertegels tot wandtegels, voor elke soort tegel is Hummel dé expert. In Haulerwijk is Hummel als eerste begonnen met de verkoop van tegel- en steenstrips. De liefde en passie voor mooie tegels is dan ook diep geworteld. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede relaties opgebouwd met leveranciers uit de hele wereld. Door zelf onze tegels te importeren kunnen wij u de Mooiste tegels voor de Mooiste prijzen bieden.

Badkamertegels

Badkamertegels bepalen de stijl van de badkamer. Door middel van grote tegels wordt er ruimte gecreëerd. Grote tegels zorgen namelijk voor het groter lijken van je badkamer. Kleine tegels kunnen zorgen voor een vrolijk effect, als deze worden gelegd met veel verschillende kleuren zoals bij mozaïekvloeren. Het is ook mogelijk om verschillende designs met elkaar te combineren. Op deze manier zorg je voor een authentiek patroon in je badkamer. Om je badkamer helemaal af te maken kun je de tegels combineren met de dezelfde of juist andere kleuren dan de rest van je badkamer. Ook kun je de tegels afstemmen op de accessoires in je badkamer. Er zijn nu ook tegels verkrijgbaar met een beton- of houtlook.

Hummel heeft een breed scala aan mogelijkheden. Naast deze inspiratie wil ik u graag onze gerealiseerde badkamers laten zien.
Met al meer dan 40 ervaring hebben wij een grote en bijzondere collectie tegels. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de tegel die bij uw badkamer past.
Heeft u inspiratie op kunnen doen voor uw nieuw droombadkamer? Bekijkt u ook onze andere stijlen: traditioneel, design en modern.