Ons werk

Met trots presenteren wij onze gerealiseerde badkamers

Ervaringen van onze klanten

We hebben een prachtige badkamer, keuken en toilet bij Hummel Haulerwijk gekocht. Na een fijne begeleiding in de winkel voor beide onderdelen, konden we niet wachten op de plaatsing. We wilden graag de houtnerf horizontaal, in eerste instantie kon dit niet. Maar tijdens een bezoek aan de fabriek heeft onze verkoopster dit voor de zekerheid nog nagevraagd en wat bleek, dit was een nieuwe mogelijkheid en zo kon onze wens toch doorgaan. Qua montage hadden ze de badkamer/ wc's iets te kort berekend qua installatiedagen. Uiteindelijk hebben ze met een man extra alles een dag later alsnog kunnen opleveren. Kwaliteit van keuken en badkamer zijn top. Alles functioneert zoals van te voren beloofd en naar verwachting.
Jolanda Wolters-Haaksma
Wij hebben in 2017 zowel de keuken als het sanitair (toilet en twee badkamers) bij Hummel gekocht. We hebben in eerste instantie bij 3 zaken (die keukens èn sanitair leveren) onze wensen voorgelegd. Uiteindelijk hebben we voor Hummel gekozen omdat Hummel uitging van onze wensen en meer gericht was op adviseren dan op zo snel mogelijk willen verkopen. Dit gaf voor ons de doorslag. ... Vanuit bovenstaande ervaringen kunnen wij Hummel Keukens en Sanitair zondermeer aanbevelen: mooie showroom, ruime keuze, vriendelijke mensen, gastvrij, goed advies en goede montage!
Geurt Weijers

Meer ervaringen

Wanneer u benieuwd bent naar meer ervaringen van klanten kunt u altijd contact met ons opnemen of kijken op Google en Qasa. Wij zijn trots op de ervaringen van onze klanten. Al meer dan 40 jaar streven wij met ons Hummel Gevoel naar een hoge klanttevredenheid.

Bekijk ook eens onze gerealiseerde keukens. Een perfect samenspel van wensen, mogelijkheden en smaak zorgen altijd voor inspirerende ontwerpen.