Traditionele Badkamers

Traditionele badkamer

Bij een mooie traditionele badkamer komen verschillende stijlvolle elementen bij elkaar. Accenten in tegelwerk, de juiste kraankeuze en natuurlijk een bad op pootjes. Al deze elementen komen in onze showroom op een juiste wijze tot hun recht. Ook beschikken we over handgevormde wandtegels, “oude witjes”, gecombineerd met getrommeld natuursteen op de vloer. Deze combinatie staat garant voor de ultieme klassieke uitstraling.

Bent u iets minder klassiek ingesteld, maar wilt u beslist geen design? Ook dan zult u bij Hummel Badkamers een sfeer aantreffen die bij uw wensen en budget past. Kenmerkend voor deze stijl zijn tijdloos tegelwerk, sfeervol sanitair en een “No Nonsens” opstelling waar functionaliteit de boventoon voert. Bekijk de fotoreportage hieronder en vindt de traditionele badkamer die bij u past.

Al meer dan 40 jaar hebben wij ervaring met badkamers en tegels. Graag gebruiken wij deze ervaring om samen met u uw droombadkamer te ontwerpen.
Hummel heeft een breed scala aan mogelijkheden. Naast deze inspiratie wil ik u graag onze gerealiseerde badkamers laten zien.
Heeft u inspiratie op kunnen doen voor uw nieuw droombadkamer? Bekijkt u ook onze andere stijlen: design en modern.