Moderne Badkamers

Moderne badkamer

Bent u op zoek naar een moderne badkamer? Een moderne badkamer van Hummel Haulerwijk en Assen kenmerkt zich door strakke lijnen, hoogglans en accessoires. Uiteraard niet te veel accessoires, moderne badkamers zijn minimalistisch en strak. Veel rechte lijnen en scherpe hoeken, zodat het design overzichtelijk overkomt. Natuurlijk zijn de badkamers van alle gemakken voorzien. Of u nu liever een luxe regendouche wil of juist een heerlijke ligbad: bij ons bent u aan het juiste adres. Bekijk de fotoreportage hieronder en vindt de moderne badkamer die bij u past.

Moderne Badkamers van Hummel

Met een moderne badkamer geniet u van modern comfort, strakke lijnen, trendy tegelkeuze en is uw badkamer volledig tijdloos. Door te kiezen voor een meer modernere stijl weet u zeker dat uw badkamer lang mee gaat. Met de vernieuwde technieken kan en mag er steeds meer in de moderne badkamerwereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonnen of houten vloer.

Kenmerken zijn minimalistisch en strak. Hoe uit dit zich? Door te kiezen voor betonnen vloer heeft u totaal geen onderbrekingen meer in u vloer. Betonnen vloeren zijn van nature niet waterdicht, dus laat de vloer wel goed bewerken. Wij helpen u graag. Kiest u toch liever voor tegels? Ga dan voor grote tegels, deze maken u badkamer ruimer. Ook is het mooi als de kleur van tegels aansluit op het gekozen meubilair. Dit hoeft natuurlijk niet, maar maakt u badkamer groter.

Moderne kleuren in uw Hummel Badkamer

Wat betreft de kleuren in uw moderne Hummel badkamer kunt u beter niet te veel kleuren door elkaar gebruiken. Vaak wordt aangeraden om twee à drie kleuren te gebruiken. Wilt u meer kleur? Mozaïek kan in combinatie met wit meubilair erg modern overkomen. Ook maakt een inloopdouche zonder ophoging u badkamer ruimer en strakker. Doordat er op de vloer geen onderbreking plaats vindt lijkt de ruimte groter en meer minimalistisch.

Bij Hummel vindt u badkamers in moderne stijlen: van kleurrijk glasmozaïek tot aan sober stucwerk. Badkamers met een zeer moderne uitstraling zonder dat dit gelijk de prijs heeft van een duur design. In onze online showroom vindt u genoeg inspiratiefoto’s en vindt u de moderne badkamer die bij u past. Een keer in het echt komen kijken? U bent van harte welkom.

Al meer dan 40 jaar hebben wij ervaring met badkamers en tegels. Graag gebruiken wij deze ervaring om samen met u uw droombadkamer te ontwerpen.
Heeft u inspiratie op kunnen doen voor uw nieuw droombadkamer? Bekijkt u ook onze andere stijlen: design en traditioneel.