Van ontwerp tot realisatie

De werkwijze van dé Woonspecialist van Noord-Nederland

1. Persoonlijk Advies

Onze ervaren adviseurs gaan met u in gesprek en inventariseren uw wensen. Aan de hand van de afmetingen van de ruimte maken zij een digitale tekening van uw badkamer, toiletruimte of zelfs uw woning. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden. We bekijken de beschikbare badkamermeubelen, toiletzittingen, tegels, douches, noviteiten en accessoires.

Onze adviseur tekent vervolgens uw nieuwe badkamer of toiletruimte volledig in 3D. In goed overleg passen wij het ontwerp net zo vaak aan, tot de badkamer volledig naar uw stijl en wensen is samengesteld.

Wij kijken naar uw woning, de badkamerruimte en uw stijl en wensen. Samen met u maken we een 3D ontwerp van uw droombadkamer, volledig vrijblijvend.

2. Meetservice

Voordat wij alle onderdelen van uw nieuwe badkamer gaan bestellen, maakt één van onze ervaren monteurs een afspraak met u. Onze monteur komt vervolgens alle maten nog eens precies nameten. De monteur houdt bij het nameten bijvoorbeeld rekening met alle componenten wat betreft de verbouwing van uw woning.

De uitkomsten van deze inmeetafspraak rapporteert de monteur vervolgens weer aan onze adviseur. Het ontwerp van uw nieuwe badkamer wordt op basis van de nieuwste maten waar nodig aangepast en met uw goedkeuring besteld.

3. Verzamelen en planning

Onze adviseur overlegt samen met u over wanneer u uw nieuwe Hummel badkamer geleverd en gemonteerd wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van uw nieuwe badkamer tijdig worden verzameld in ons eigen magazijn. Daarnaast plannen wij de levering en de montage van uw badkamer.

"In ons magazijn krijgt u een eigen locatie. Hier verzamelen wij alle onderdelen van uw nieuwe keuken."

Jan van Dalen

Eigenaar en medeweker Expeditie

4. Levering

Hummel heeft al sinds haar oprichting een eigen logistieke afdeling. Alle producten worden door onze eigen bezorgdienst geleverd. Een aantal dagen voor de levering van uw badkamer kunt u contact opnemen met de Expeditie om te vragen naar het tijdstip van de levering. Zo hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven. Vervolgens komen wij met onze eigen vrachtwagen uw nieuwe badkamer bij u afleveren.

"Met onze eigen Hummel Vrachtwagen komen wij uw nieuwe badkamer bij u afleveren."

Gerard Ploeg

Chauffeur Hummel Vrachtwagen

5. Montage

Nadat alle onderdelen van uw nieuwe badkamer of toiletruimte door onze eigen bezorgdienst zijn afgeleverd, start de monteur met het monteren van uw nieuwe Hummel badkamer. Onze adviseurs proberen er altijd voor te zorgen dat de monteur die uw badkamer heeft ingemeten, deze ook komt monteren.

Onze ervaren monteurs werken gedegen, professioneel en zorgvuldig. Mocht u na de montage nog tegen onafgewerkte punten aanlopen, komt onze monteur kosteloos nog eens langs om uw badkamer nog verder te perfectioneren.